Over 5M

Er is veel mogelijk met online media & marketing en daar helpen wij jou graag bij. Jij bent net als ons een hardwerkende ondernemer die het liefst alles zelf doet, maar is dat altijd de beste keuze?

Als je hulp vraagt krijg je zoveel meer gedaan.

Omdat jij ons graag wilt leren kennen voordat je ons om hulp gaat vragen, stellen wij ons kort aan je voor.

Bijna 5 jaar geleden is 5M gestart omdat wij graag onze ervaring in de media branche willen voortzetten in een persoonlijke kleinere setting. Vanuit een groot mediabureau misten wij soms de persoonlijke aandacht en het persoonlijkere contact met onze klanten! 

Betrokken

Als we voor je werken zijn we betrokken; dit is één van de waarden die 5M belangrijk vindt. We verbinden ons aan jou en zetten onze professie, ervaring en specialisme in om jouw online vindbaarheid te versterken

Samenwerken

Samenwerkingsverbanden gebruiken we voor ons eigen bedrijf maar ook voor jou als klant, je bent een mede-ondernemer waar we graag mee samenwerken. Ons succes is afhankelijk van de relatie met jou, met jouw organisatie en de inzet van ons medianetwerk. We zetten net dat stapje extra wat die betrokkenheid onderstreept.

Maikel

Maikel heeft een achtergrond als grafisch vormgever. Vervolgens was de passie ontdekt voor het plaatsen van reclame, hierdoor is hij gestart als traffic medewerker binnen een mediabureau om vervolgens uit te groeien naar mediaplanner. 

De online media wereld was snel groeiend in deze tijd, waardoor de interesse was gewekt en hij als online marketeer aan de slag ging binnen het mediabureau. Vanuit deze positie was hij uitgegroeid tot de manager van de complete online afdeling. 

De technische aspecten van de snel veranderende online wereld begrijpelijk uitleggen aan de klanten en het behalen van resultaten voor jou als ondernemer is wat de motivatie is voor de diensten van 5M. 

Met specialisme op SEO, CRO en data is de technische kant van 5M geheel afgedekt en staan wij klaar om jou te helpen beter gevonden te worden, meer bezoekers naar de website te krijgen en meer conversies te behalen. 

Wij, Maikel en Lisanne, zetten ons graag in om jouw vindbaarheid en conversie te vergroten. 

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en wij kijken graag mee naar hoe wij je kunnen helpen!