Onze diensten

Onze diensten zijn erop gericht om jou en jouw bedrijf te helpen. Wij kijken naar waar de behoefte ligt en kunnen op basis daarvan de ondersteuning bieden waar gewenst.  Op basis van onze ervaring hebben wij gekeken naar een specialisatie binnen het online marketing. 

Deze specialisatie in 3 diensten binnen het online marketing gedeelte zien wij als essentieel voor jouw bedrijf om te kunnen laten groeien.

Welke diensten bieden wij?

SEO

Google is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven! Alles wat we willen weten en vrijwel alle vragen welke we beantwoord willen hebben stellen we aan Google.  Goede vindbaarheid is hierdoor een 'must' geworden binnen alle online marketing campagnes. 

CRO

Jouw website ziet er waarschijnlijk goed uit, maar dit betekent niet altijd dat het ook de juiste acties oplevert.  Een website waar geen actie op ondernomen wordt is niet rendabel en daarom kijken wij samen met jou naar de verbetering op dit gebied. 

Data

Data is overal, er is een overvloed aan, met name in de statistieken van jouw website. Wanneer je kijkt in Google Analytics kun je vrijwel alle statistieken inzien, hierdoor is het soms lastig om de juiste data te filteren en te gebruiken voor beslissingen.  Wij kijken samen met jou naar de data en vertalen dit naar heldere uitkomsten! 

Totaal

Uiteraard is het mogelijk dat wij vanuit 5M je helpen met één van onze diensten. Maar alle hierboven genoemde diensten zijn wel met elkaar verbonden. Wij zien bijvoorbeeld de website optimalisatie als verlengde van het SEO gedeelte. Je kunt immers wel meer bezoekers op je website krijgen, maar wanneer zij vervolgens geen actie ondernemen heb je weinig aan deze bezoekers. Met het totaalpakket zorgen wij ervoor dat de data inzichtelijk wordt, er meer bezoekers op jouw website komen en deze bezoekers ook de juiste acties ondernemen!

Wat zijn jouw wensen?

Wil jij meer bezoekers op jouw website, meer leads en klanten? Of wil je een beter beeld van het gedrag van jouw websitebezoekers?
Hulp bij het analyseren van de data van jouw site?

Wat je wensen ook zijn, wij zijn ervan overtuigd dat wij je kunnen helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij naast jou als bedrijf om ervoor te zorgen dat jouw doelen behaald gaan worden! 

Laat ons weten wat jouw wensen zijn om te zien of wij iets voor je kunnen betekenen. 

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en wij kijken graag mee naar hoe wij je kunnen helpen!