Onze diensten

Onze diensten zijn erop gericht om jou en jouw bedrijf te helpen. Wij kijken naar waar de behoefte ligt en kunnen op basis daarvan de ondersteuning bieden waar gewenst.  Dit kan zijn bij het maken van een strategisch marketingplan, het oppakken van de acties uit het marketingplan, maar ook het ondersteunen van een marketingafdeling om de doelen te bereiken. Op basis van onze ervaring en trends zijn wij gespecialiseerd in online marketing.

Deze specialisatie in 3 diensten binnen het online marketing gedeelte zien wij als essentieel voor jouw bedrijf om te kunnen laten groeien.

Welke diensten bieden wij?

Marketingstrategie

Er zijn er steeds meer middelen aanwezig om jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten. Maar hoe zet je deze middelen zo efficiënt en effectief mogelijk in? Hoe zorg je ervoor dat de middelen elkaar onderling versterken en het geen kostenpost is, maar een goede investering? Wij helpen jou bij het opstellen van een goede marketingstrategie. Daarbij komt de nadruk te liggen op online marketing omdat dit volgens ons de toekomst heeft.

SEO

Google is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven! Alles wat we willen weten en vrijwel alle vragen welke we beantwoord willen hebben stellen we aan Google.  Goede vindbaarheid is hierdoor een 'must' geworden binnen alle online marketing campagnes. 

CRO

Jouw website ziet er waarschijnlijk goed uit, maar dit betekent niet altijd dat het ook de juiste acties oplevert.  Een website waar geen actie op ondernomen wordt is niet rendabel en daarom kijken wij samen met jou naar de verbetering op dit gebied. 

Marketingabonnement

Marketing is belangrijk voor jouw bedrijf, dat is jou bekend. Maar waar haal je de tijd vandaan? Soms mis je de kennis op bepaalde vlakken en blijft het werk liggen. Jij kan jouw marketing uitbesteden aan ons. Wij helpen jou graag door (een gedeelte) van jouw online marketing uit handen te nemen.

Wat zijn jouw wensen?

Wil jij meer bezoekers op jouw website, meer leads en klanten? Of wil je een beter beeld van het gedrag van jouw websitebezoekers?
Hulp bij het analyseren van de data van jouw site?

Wat je wensen ook zijn, wij zijn ervan overtuigd dat wij je kunnen helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij naast jou als bedrijf om ervoor te zorgen dat jouw doelen behaald gaan worden! 

Laat ons weten wat jouw wensen zijn om te zien of wij iets voor je kunnen betekenen. 

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op en wij kijken graag mee naar hoe wij je kunnen helpen!