Gratis SEO analyse

Jouw interesse is gewekt voor een gratis SEO analyse, hierbij kijken wij vanuit 5M naar verschillende SEO punten op jouw website. Op deze manier krijg je snel inzicht in waar verbeterpunten voor jouw website liggen.

Wat krijg je in deze gratis SEO analyse?

Wordt jouw website niet goed gevonden in Google? Heb je al meerdere pagina’s aangemaakt, blogberichten geschreven en online geplaatst maar levert het geen bezoekers op? Wij zullen jouw website handmatig controleren zodat jij de volgende punten te weten komt:

Weten of jouw website technisch op orde is? 

Weten waar fouten in jouw website zitten waardoor je minder goed vindbaar bent in de zoekmachines?

Direct inzien welke punten aangepast kunnen worden voor een verbeterde vindbaarheid?

Vanuit deze analyse kun je zelf direct aan de slag met het aanpassen van deze SEO punten, daarnaast kun je ook ervoor zorgen dat verschillende waarschuwingen opgelost worden waardoor jouw website beter geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en met name voor Google.

Vraag hier jouw gratis SEO analyse aan!

Laat hier jouw gegevens achter en wij gaan aan de slag om jouw gratis SEO analyse op te stellen. Wij controleren en zetten deze analyse handmatig op waardoor het tot 3 werkdagen kan duren voordat je onze analyse ontvangt. Mocht je in de tussentijd vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Wij zijn enthousiast om jou te helpen! 

Wat is een SEO analyse?

Een SEO analyse wordt in het Engels een SEO audit genoemd. Deze analyse of audit is een scan van jouw website op verschillende punten welke belangrijk zijn voor de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines.

Deze SEO analyse bestaat uit verschillende punten zoals technische en HTML punten, pagina’s vindbaar, een robots.txt scan en uiteraard ook een belangrijk punt: wordt de volledige website geïndexeerd in de zoekmachine?

Waarom zou je een
SEO analyse laten doen?

Wil je graag meer bezoekers naar je website of wil je jouw website beter vindbaar maken in de zoekmachines? 

Dan kan een SEO analyse een goede eerste stap zijn. Hierdoor krijg je een overzichtelijk document met de belangrijkste eerste punten waar je direct zelf mee aan de slag kan. Met deze analyse krijg je een duidelijk inzicht in knooppunten op jouw website en heb je een houvast tijdens het optimaliseren van de webpagina’s voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines. 

Ook krijg je een duidelijk beeld van de technische aspecten van de website. 

Wat krijg je in deze gratis SEO analyse?

Je ontvangt een overzicht van verschillende SEO punten voor jouw website zoals:

  • 404 errors
  • Inzicht in fouten van de meta data
  • Missende alt tags (voor afbeeldingen)
  • Waarschuwingen, zoals java script / css en html-ratio
  • Bevindingen (bijv. meer dan één H1 header)
  • Geblokkeerde pagina’s (waar de crawler van de zoekmachine niet bij kan)

Vanuit deze analyse kun je zelf direct aan de slag met het aanpassen van deze SEO punten, daarnaast kun je ook ervoor zorgen dat verschillende waarschuwingen opgelost worden waardoor jouw website beter geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en met name voor Google.