Search Engine Optimization (SEO)

Een nieuwe en unieke kijk op goed gevonden worden binnen Google!

Normaliter zijn de posities leidend binnen Google; iedereen wil met alle zoektermen op positie 1 staan. Wat bij 5M anders is, is dat wij verder kijken dan posities. Wat heb jij aan positie 1 wanneer niemand hier op zoekt? Deze zoekterm levert dus 0 nieuwe bezoekers op.

Wij kijken eerst naar potentiële bezoekers aantallen.
Een stijging van positie 12 naar 6 kan meer bezoekers opleveren dan een positie 1 op een zoekterm waar geen verkeer op zit.

Met SEO, de zoekmachine optimalisatie, komt jouw website steeds hoger te staan.
Eenmaal aan de top betekent niet dat je daar blijft staan. Jouw concurrentie is zich hier ook van bewust en daarom is het belangrijk om jouw webpagina’s te blijven analyseren en aanpassen. Wij blijven dus werken aan jouw website, links, content en zoekwoorden.

Als je online niet goed vindbaar bent, loop je veel omzet mis.
Stap één is om hoger in de zoekmachine te komen, maar stap twee is om daar te blijven. Dat doen wij voor jou.

Het is een andere manier ten opzichte van veel marketing bedrijven,
maar wij zijn ervan overtuigd dat dit dé juiste manier is om voor jouw bedrijf meer bezoekers aan te trekken! 

Wij zijn enthousiast om jou te helpen! 

Wat is SEO?

De afkorting staat voor Search Engine Optimization. SEO helpt je om beter vindbaar te worden in zoekmachines als Google of Bing. Je zet zoekmachine optimalisatie in om websites hoger te tonen bij zoekopdrachten in zoekmachines.

De optimalisatie bestaat uit diverse technieken die er samen voor zorgen dat de SEO waarde van jouw website stijgt. Deze technieken zijn:

  • Jouw site optimaliseren naar de belangrijkste zoekwoorden
  • De structuur van jouw website verbeteren
  • Het schrijven van duidelijke en relevante content
  • Linkbuilding
  • Een overzichtelijke meta data

Waarom moet je investeren in SEO?

Je wilt graag goed gevonden worden in Google. Dat kan door te adverteren in Google, maar zodra je daar mee stopt ben je niet meer zichtbaar. Het is dus belangrijk om op een organische manier gevonden te worden. 

Maar hoe doe je dat? Het is geen quick fix, dus je moet een lange adem hebben en steeds blijven optimaliseren.

Wij weten wat er op jouw website aangepast kan worden om verschillende webpagina’s zo hoog mogelijk weer te geven bij de juiste zoekresultaten.  

Dat betekent dat jouw website technisch in orde moet zijn, maar ook de juiste zoekwoorden bevat. Als ambitieuze ondernemer heb jij al genoeg belangrijke zaken aan jouw hoofd en dan is het fijn dat wij met onze ervaring aan de slag gaan om jouw website op te laten vallen bij de juiste zoekopdracht.