Data analyse

Website data analyse

Werk jij vaak op jouw gevoel? Op basis van jouw jarenlange ervaring kan jij uiteraard mooie besluiten nemen, maar zijn het altijd de beste? Gelukkig kan je het gedrag van website bezoekers meten en dat kan via een data analyse welke wij voor jou inzetten.

Wij kijken samen met jou naar de zogenaamde KPI’s waarop wij specifieke data uit jouw website data exporteren. Daarnaast kunnen we ook kijken naar verbeterpunten voor de website, bijvoorbeeld waar mensen de pagina’s verlaten en hoe lang ze de website bezoeken. Op basis van deze gegevens krijg jij steeds meer inzicht in wat jouw bezoekers op jouw website doen, waar ze naar toe gaan, welke pagina’s ze bekijken. Deze data kan jij (of wij) dan gebruiken om de toekomstige bezoekers langer op je website te houden of beter te laten converteren. 

Het idee achter de data analyse is om minder op basis van gevoel te werken, duidelijk te kijken naar statistieken en beslissingen te nemen welke duidelijk onderbouwd zijn op basis van de beschikbare gegevens. 

 

Minder op basis van gevoel werken, meer kijken naar de data en statistieken zorgt voor meer helderheid!
Wij kunnen ook de data uitzoeken voor specifieke vragen of wensen.  

Wij zijn enthousiast om jou te helpen!