Marketing ondersteuning voor ondernemers!

Succesvolle producten / bedrijven creëren

Als je wilt dat men producten of diensten leert kennen, dan is het belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt. Daarnaast is het de bedoeling dat als men op jouw website komt dat ze dan overgaan tot actie. Dat kan zijn een aankoop van een product of dienst, maar ook het aanvragen van een e-book of catalogus.

 

Wij helpen jouw doel inzichtelijk te maken en daarna te vertalen naar een concreet plan voor de komende jaren. Wij helpen jou onder andere bij jouw website hoger te krijgen in Google en wij helpen bij het verhogen van de conversie. Het verhogen van de conversie kan je vergelijken met het presenteren van producten in de supermarkt. Door het zorgen voor een goede zichtbaarheid van jouw aanbod kunnen we ervoor zorgen dat men sneller en vaker overgaat tot actie.

Maar ook andere marketingplannen voeren wij graag voor je uit of helpen wij jouw marketingafdeling bij.

 

Maar hoe gaan wij dat realiseren voor jou?

Meer mogelijk met media & marketing​

Van een groot en onpersoonlijk bedrijf kiezen wij ervoor om in een klein team met persoonlijke aandacht te werken. Wij gaan met jou samenwerken waardoor jij resultaat boekt. Met onze diensten en de persoonlijke aandacht zijn wij ervan overtuigd dat wij ook jou kunnen ondersteunen. 

Samen met jou kijkend naar de resultaten voor jouw bedrijf, dat is wat ons drijft om altijd de beste resultaten te behalen. 

‘Het beste product wordt pas een succes wanneer iedereen weet dat het bestaat.’

Werkwijze

We work with you, not for you

Kennismaking

Wie zijn jouw klanten?

Terugkoppeling

Waar sta je nu?

Aanvalsplan

Advies & bijsturen

Wat wil je bereiken?

Aan de slag

Resultaat!

Over 5M

Start 5M

Vanuit een mediabureau is de visie ontstaan om de ondernemers en bedrijven verder te helpen vanuit specifieke diensten. Hierbij is het steeds groter wordend belang van de vindbaarheid en het omzetten van bezoekers naar klanten het uitgangspunt geworden. 

Wie is 5M?

Met de kennis en know-how gecombineerd met klantgerichtheid en persoonlijke aandacht vind je bij 5M alles om jou te ondersteunen met de gewenste diensten.

Contact

Wil je meer weten over 5M? Heb je een vraag of een opmerking? Laat het ons dan weten. 

Een fijne jarenlange samenwerking heeft zijn vruchten al meerdere malen afgeworpen. Meerdere bedrijven geven aan dat waar wij staan en hoe wij gevonden worden zeer goed is!